האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום ראשון, 22 בספטמבר 2013

לחם שאור




לחם שאור 

1.5 כוסות שאור (השאור מוזן בקמח שיפון בקמח כוסמין ובקמח מלא)
2.5 כוסות מים (להיות עם יד על הדופק להתחיל מ2 כוסות ולהוסיף)
3 כוסות קמח כוסמין
3 כוסות קמח מלא
1.5 כפיות מלח
3 כפיות שמן זית
2 כפות שטוחות סוכר חום

בקערת המיקסר שמים את השאור הקמחים והמים ולשים כ5 דקות מוסיפים את המלח הסוכר והשמן ואם יש צורך עוד מים וממשיכים ללוש עוד 5 דקות. 
מניחים להתפחה 8-12 שעות תלוי מזג אויר.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח מוציאים את הבועות. מחלקים ל2. אם הבצק יציב אפשר לעצב כיכרות ללא תבנית אם הבצק נוזלי יותר כדאי לשים אותו בתבניות גדולות המיועדות לאפיית לחמים. 
מחכים עד שהבצק יכפיל את נפחו 
שמים בתחתית התנור אבן אפיה, מחמים את התנור ל230-250 מעלות חורצים את הלחם ומכניסים לתנור 
אופים כ40-50 דקות. 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה