האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום שישי, 20 בדצמבר 2013

לביבות בטטה גרסה 2





לביבות בטטה

2 בטטות
1 בצל סגול
2 כפות גדושות קמח חומוס
2 כפות סובין שיבולת שועל
2 כפות טחינה גולמית
2 ביצים
3 כפות סילאן
2 כפות סויה
מלח
פלפל שחור
כפית תבלין צ'ילי גרוס
שמן זית 2-3 כפות

לחמם תנור ל200 -180 מעלות.
לקצוץ לגפרורים את הבטטות והבצל במעבד מזון להוסיף את כל החומרים ולערבב
לרפד תבנית גדולה בנייר אפייה ולשמן את נייר האפיה עם הידיים.
להכין לביבות עם הידיים המשומנות - להניח חופן מהעיסה על הנייר המשומן.
לאפות כ10 דקות ולהפוך את הלביבות. כדאי לשמן שוב את נייר האפיה כדי שגם הצד השני של הלביבה
ימרח במעט שמן.
לאפות עוד כ-15 דקות. כדאי לחצות לביבה ולבדוק אם היא מוכנה .

בתאבון




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה