שעועית ירוקה מוקפצת
טיפים חשובים -
- כדאי לשמור את המים בהם חלטנו את שעועית לבישולים, למרק. המינרלים עוברים למים בבישול וזה טוב ובריא לנו :)
- שעועית ירוקה היא ירק. שעועית יבשה היא קיטניה
קילו שעועית ירוקה טריה
5 שיני שום טריים
5 כפות סויה
1 כף סילאן (ללא תוספת
סוכר)
5 טיפות שמן שומשום
2 כפות שומשום
3 כפות שמן זית
מעט מלח (הסויה מלוחה)
פלפל שחור
לנקות את השעועית.
לקצוץ את השום
להרתיח מים בסיר שיכיל את השעועית. כשהמים רותחים לחלוט את השעועית 8
דקות. בנתיים להכין קערה עם קרח
ומים. להעביר את השעועית החלוטה לקערה עם המים והקרח.
לשים בסוטאז את השמן להקפיץ מעט את השום להוסיף את השומשום לערבב כדקה
ולהוסיף את הנוזלים.
לערבב דקה ולהוסיף את השעועית מלח ופלפל שחור
להקפיץ דקה או שתיים עד שהשעועית מכוסה בנוזלים בשומשום ובשום
מוזמנים לבקר גם בבלוג המקצועי שלי
http://doritbajayo.blogspot.co.il/2015/04/blog-post_26.html
מוזמנים לבקר גם בבלוג המקצועי שלי
http://doritbajayo.blogspot.co.il/2015/04/blog-post_26.html
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה