פסטרמה מחזה הודו
בהשראת המתכון של בוטנסקי
שלב ראשון - השריה
חצי חזה הודו
מים לכיסוי
2 כפיות מלח גס
2 כפיות סוכר קנים
פלפל שחור גרוס
5 פלפלוני צ'ילי חריפים
קצוצים גס
לערבב את כל החומרים ולהשהות לילה במקרר
לנגב היטב את חזה ההודו לא משתמשים במי ההשריה.
שלב שני
בקערה לערבב 4 כפות שמן זית
4 שיני שום טרי כתושים
כפית חרדל
פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
לשים בתבנית מלח גס, למרוח את חזה ההודו בתערובת להניח על המלח ולאפות
בחום 160 מעלות במשך 50-60 דקות תלוי בגודל הנתח. (לא לכסות)
לקרר ולפרוס
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה