יום שישי, 10 במאי 2024

rizseshús אורז עם בשר (עוף)


 בשר עם אורז - Rizseshús

חומרים:

בצל גדול קצוץ

שמן

קילו פילה עוף 

אפונה עדינה חצי חבילה

גזר גמדי חצי חבילה

5 שיני שום כתוש 

2 כוסות אורז בסמטי

מים 4 כוסות 

מלח

פלפל

פפריקה הונגרית

כף חריף הונגרי pista או פפריקה חריפה


הכנה:

מטגנים את הבצל

חותכים כל פילה ל3 מוסיפים את העוף לבצל מטגנים.

מוסיפים שום מערבבים דקה.

מוסיפים אפונה וגזר מכסים ומבשלים כ10 דקות על אש קטנה.

מוסיפים את האורז והמים מבשלים 20 דקות. משאירים את הסיר סגור עוד כמה דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה