יום שלישי, 23 באפריל 2024

עגבניות וקישואים ממולאים

 


בתמונה הירקות אחרי טיגון בסיר לפני בישול


עגבניות וקישואים ממולאים

חצי קילו בשר טחון

2 ביצים

בצל גדול מגורד

4-5 שיני שום מרוסקים

1/3 כוס אורז

פרורי לחם או קמח מצה

מלח, פלפל.


עגבניות בינוניות, קישואים קטנים. מורידים את החלק העליון של העגבניה ומרוקנים אותה שומרים את מה שהוצאנו לרוטב.

חוצים את הקישואים ומרוקנים. ממה שרוקנו מכינים קציצות.

ממלאים את הירקות ומטגנים.

מכינים רוטב

בצל גדול

4-5 שיני שום קצוצים

1 רסק עגבניות

מלח

פלפל

פפריקה רגילה

פפריקה חריפה

מטגנים מעט את הבצל מוסיפים את השום ועגבניות  שהוצאנו מהממולאים רסק עגבניות ותבלינים. מערבבים מעט על האש.

מסדרים את הירקות שמילאנו וטיגנו ומים עד כדי כיסוי.

מבשלים ומצמצמים נוזלים. טועמים ומתקנים תיבול.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה