רולדה עם ריבת מישמש
חומרים
6 ביצים
6 כפות סוכר
6 כפות קמח
כפית א. אפיה
כף גרד לימון.
ריבת מישמש ככוס
הכנה
מקציפים היטב את הביצים השלמות מוסיפים את הסוכר כף,כף. כשהקצף יציב ואורירי מנמיכים מהירות ומוסיפים את הקמח, א.אפיה וגרד לימון.
בנתיים מחממים תנור ל175° מרפדים תבנית גדולה של התנור בנייר אפיה.
שופכים את הבלילה לתבנית.
אופים כ10-15 דקות.
מכינים מגבת מטבח גדולה מפזרים עליה אבקת סוכר
כשהעוגה מוכנה הופכים אותה על מגבת המטבח כך שנייר האפיה יהיה למעלה. מורידים בעדינות את נייר האפיה.
מורחים בריבת מישמש בנדיבות. אם הריבה קשה מדללים אותה במעט מים.
מגלגלים בעזרת מגבת המטבח.
דורית, נראה לי שבטעות כתבת לפזר על המגבת אבקת אפיה. אולי התכוונת לאבקת סוכר? אני ראיתי לפזר סוכר על המגבת.
השבמחקנראה מתכון מוצלח, אנסה אותו.
עשיתי ממתכון אחר ולא כ"כ אהבתי את התוצאה. מרחתי 2 סוגי ריבה והילדים מאד התלהבו. אפשר לנסות
תודה. תיקנתי🙏
מחק