יום ראשון, 26 בספטמבר 2010

פסטרמה ביתית מחזה עוף


אחרי המריחת התבלינים בשלב ב'


TAKE II הולך ומשתפר :)



פסטרמה ביתית מחזה עוף - doritb

2 חזות עוף שלמים

שלב א'
שמים את החוזות בתבניות אלומיניום
מכינים מרינדה ממים (כמות שתכסה כמעט את החזות)
מתבלים את המים במלח גס
כפית שטוחה פלפל שחור,
כפית פפריקה מתוקה,
חצי כפית פפריקה חריפה
מכסים את חזות העוף ומשרים ללילה במקרר.

שלב ב'
שופכים את המים מחזות העוף משאירים חצי ס"מ נוזל בכל תבנית
מכינים בלילה מכפית כורכום חצי כפית תבלין קארי, כפית תבלין שום, חצי כפית פלפל שחור ומעט שמן זית
ומעסים את חזות העוף היטב עם הבלילה מפזרים מעל מלח גס.

שלב ג'
מכנים עם נייר אלומיניום ואופים (אני אפיתי ביטוסטר אובן") על 200 מעלות כשעה.
אחרי כ-40 דקות מורידים את הכיסוי.

לקרר ולפרוס. ניתן להקפיא.  יוצא עסיסי ביותר


‏אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה