האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום שלישי, 13 באפריל 2010

חורשט - מהמטבח הפרסי



חורשט doritb

לפי המתכון של חמותי שושנה
חומרים
2 כוסות שעועית
עוף שלם או בשר בקר או שילוב של שניהם
2 תפוזים שלמים מקולפים
2 חבושים חתוכים- ניתן לשים שלמים ולאחר שעת בישול לחתוך
מיץ לימון חצי כוס .
רסק עגבניות 3 קטנים או חצי קופסא גדולה
כמון,פלפל שחור, אבקת שום, פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה,זעתר, כורכום, מלח
היחס בתבלינים כורכום פי 2 כלומר כפית שטוחה פלפל שחור
2 כפיות כורכום וכו' כמויות לפי טעם אישי.
ירק – צרור פטרוזיליה , צרור כוסברה, כמה עלי סלרי
ריחן.
כף שום
לימון פרסי 3-4 יחידות אחרי שעת בישול מוציאים ומועכים.

הכנה
משרים את השעועית לילה
קוצצים את הירק . אני אוהבת קצוץ דק דק.
שמים הכל בסיר גדול ומכסים במים מרתיחים
ושמים על אש קטנה כמה שיותר זמן
אני מבשלת 4-5 שעות על אש קטנה מאוד
פעם שמתי בתנור לכל הלילה יצא מדהים
מתקנים טעמים ומוסיפים מים לפי הצורך
המרק צריך להיות סמיך וחמצמץ.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה