יום שבת, 10 באפריל 2010

קפוסטאש קוצקא






ק
פוסטאש קוצקא - doritb
מתכון הונגרי שלמדתי מאמא שלי



כרוב גדול מאוד או 2 קטנים
שמן
2 כפות מלח
פלפל שחור בנדיבות רבה
2 שקויות קטנות איטריות מרובעות
הכנתי עם פרפלך(עניבה) כי אוסם הפסיקו לייצר אותם

חותכים את הכרוב לרצועות דקות
ממליחים את הכרוב ומשהים לשעה
סוחטים את הכרוב
מחממים את השמן ושמים בתוכו את הכרוב
על להבה גבוהה מטגנים ומערבבים
כחצי שעה רצוי לתת לכרוב להחרך טיפה
לגרד את תחתית הסיר/מחבת
הכרוב צריך להיות חום בסוף התהליך
להוסיף את הפלפל השחור לא לפחד לשים הרבה.
לבשל את האיטריות ולערבב יחד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה