יום שלישי, 13 באפריל 2010

אצבעות עוף מקסיקניות




אצבעות עוף מקסיקניות - doritb

מקור המתכון -  סם אוונגארד
מצרכים:
1 ק"ג בשר חזה עוף, חתוך לרצועות
(כמה שיותר הרי זה משובח, מנסיון אף פעם לא מספיק :)

בצק בירה:
250 גרם קמח
מעט מלח
כוס בירה בהירה
2 ביצים
מנפים את הקמח לקערה. מוסיפים מלח, ביצה ומחצית מכמות הבירה, ומערבבים לבלילה חלקה.
מוסיפים את הבירה שנותרה, ובוחשים. מכסים ושומרים בצד (בקיץ שומרים במקרר!) לחצי שעה עד שעה.
להוסיף את רצועות העוף לבלילת הבירה ולהשרות כחצי שעה נוספת במקרר.
לחמם מחבת עמוקה או סיר עמוק עם שמן עמוק. לטגן בשמן עמוק להזהבה, להניח בקערה עם נייר סופג.

להגיש עם כל רוטב שאוהבים. אצלי רוטב חמוץ מתוק או רוטב צ'ילי מתוק או חריף.

אפשר להשתמש בבצק הבירה לטבילת ירקות שונים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה