מאפה תרד וגבינה בולגרית - doritb
חבילת בצק פילו
תרד קפוא מופשר סחוט היטב
גבינה צפתית קשה 5% או גבינה בולגרית 5% מפוררת או שניהם (כ200-250 גר)
אם משתמשים בתרד טרי חולטים אותו סוחטים היטב וקוצצים.
מערבבים את התרד עם הגבינה.
נוטלים 2 שכבות בצק פילו מורחים כפית שמן קנולה או זית על הבצק, או מרססים
שמים את המלית ומגלגלים
מורחים ביצה על הגלילות ואופים 180-190 מעלות כ25-30 דקות.
לחתוך כשזה יוצא מהתנור בעודו חם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה