יום שישי, 16 באפריל 2010

מאפה תרד וגבינה בולגרית







מאפה תרד וגבינה בולגרית - doritb

חבילת בצק פילו
תרד קפוא מופשר סחוט היטב
גבינה צפתית קשה 5% או גבינה בולגרית 5% מפוררת או שניהם (כ200-250 גר)
אם משתמשים בתרד טרי חולטים אותו סוחטים היטב וקוצצים.

מערבבים את התרד עם הגבינה.

נוטלים 2 שכבות בצק פילו מורחים כפית שמן קנולה או זית על הבצק, או מרססים
שמים את המלית ומגלגלים

מורחים ביצה על הגלילות ואופים 180-190  מעלות כ25-30 דקות.
לחתוך כשזה יוצא מהתנור בעודו חם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה