יום שבת, 10 באפריל 2010

קישואים ממולאים בגבינה צפתית




קישואים ממולאים בגבינה צפתית - doritb
מדיאס דה קלבסיקס קון קזו.

מילוי הגבינה
250 גר' גבינה צפתית קשה אפשר להוסיף גם מלוחה.
3-4ביצים טרופות
פירורי לחם לפי הצורך או קמח.
מערבבים הכל משהים כמה דקות.

קישואים קטנים וחמודים חוצים לאורך לשניים מוציאים את הפנים של הקישוא ובתוכו
ממלאים בתערובת הגבינה מטגנים קודם מהצד הממולא ואח"כ מהצד השני.

מערבבים רסק עגבניות עם מים מוסיפים
מלח, פלפל ,פפריקה חריפה ופפריקה רגילה, ושום. המים צריכים לכסות את התבשיל
להשתמש בסיר רחב. להרתיח ולשים על אש קטנה כחצי שעה .לצמצם נוזלים
אם יש יותר מידי.

לארגן ככר לחם טרי או חלה טריה ....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה