יום שני, 7 ביוני 2010

צלי עוף ביין


לפני



טעיםםםםםם

צלי עוף ביין - doritb

8 חתיכות עוף ללא עור ושומן
בצל גדול חתוך לקוביות
4 עגבניות חתוכות לקוביות
2 גמבות חתוכות לקוביות
5 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל
פפריקה הונגרית 1 כף גדושה
מחית פילפלים חריפה הונגרית או פפריקה חריפה
חצי בקבוק יין לבן (אפשר גם אדום)


לטגן את הבצל בכף שמן עד שמזהיב מעט להוסיף את העוף ו"לסגור אותו"  להוסיף מעל את הירקות והתבלינים
והיין. לבשל שעה וחצי שעתיים. לשים לב אם צריך להוסיף מעט נוזלים.

תגובה 1:

  1. מתי אפשר לבוא לאכול כזה?
    ובשבילי יין לבן בבקשה

    השבמחק