אורז אדום, עדשים ופיטריות -doritb
כוס אורז אדום
כוס עדשים שחורים
פטריות שמפיניון - סלסילה
1 בצל גדול
מלח
פלפל
פפריקה אדומה
6 שיני שום למי שאוהב הרבה שום. אפשר לשים פחות.
הכנה
חותכים את הבצל לקוביות גדולות ואת הפטריות שוטפים קלות ופורסים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן קצת
מוציאים מהסיר.
לאותו סיר (לא לשטוף) מוסיפים את האורז והעדשים + 3 כוסות מים. אני הוספתי עוד קצת מים לקראת סיום.
מבשלים כחצי שעה מוסיפים את הבצל והפטריות ואת שיני השום כתושים או חתוכים ומבשלים ביחד עוד כמה דקות. בודקים שהאורז רך.
נקרא טעים מאד - מתאים לי
השבמחק