יום חמישי, 17 ביוני 2010

לביבות בטטה







בכל מתכוני לביבות הבטטה שנתקלתי בהן  משתמשים בבטטה מבושלת,  אני מעדיפה אותן
פחות מתמוססות בפה, כאלה שמרגישים את הנגיסה


לביבות בטטות - doritb
3 בטטות לא מבושלות בינוניות מגורדות-אפשר במעבד מזון.
3 ביצים
צ'ילי מתוק -4-5 כפות
רוטב סויה - 3 כפות
פלפל שחור - לא התקמצנתי
כמה טיפות שמן שומשום
2 כפות פירורי לחם
2 כפות קמח מלא

לערבב טוב טוב להשהות כמה דקות
בנתיים לחמם תנור ל-200 מעלות
לרפד תבנית בנייר אפיה לרסס בשמן
להכין את הלביבות ולרסס גם אותן בשמן
לאפות כ-20 דקות להפוך ולאפות עוד 10 דקות

אפשר כמובן לטגן

טעים ביותר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה