קובה חמוסטה - דורית
לקובה
סולת
מלח
מים כמה שצריך
לערבב ולהוסיף מים עד שנוצר בצק
להשאיר כמה דקות. הבצק מתקשה קצת.
מלית
בשר טחון
פטרוזליה
שום
מלח,פלפל, כורכום.
למרק
עלי סלרי קצוצים גס
עלי מנגולד - לא מצאתי אז שמתי תרד קפוא עלים כחצי קילו
שום
לימון בשפע !!
מלח פלפל כורכום כפית א. מרק עוף.
לשים בסיר מים ולהוסיף את כל החומרים לבשל כרבע שעה
בנתיים להכין את הקובות
לבשל כחצי שעה -40 דקות, אחרי חצי שעה כדאי לטעום אם צריך לבשל עוד מעט.
מאת רננות :
השבמחקזה נראה כל כך טוב דורית !
וזה עוד דבר שאף פעם לא היה לי את האומץ
ללמוד ולהכין ( קובות בכלל ) ולפי טעימות זה דבר כה טעים ....
כל הכבוד על השפע הטוב בבלוג היפה שלך .
הי
השבמחקחסרות לי כמויות.
לא כולם מעיזים לבשל לפי העין....PLEASE