קובה חמוסטה - דורית
לקובה
סולת 600 גרם
מלח חצי כפית
מים כמה שצריך
רבע כוס שמן
לערבב ולהוסיף מים עד שנוצר בצק רך
להשאיר כמה דקות. הבצק מתקשה קצת.
מלית
בצל קצוץ מטוגן
בשר טחון חצי קילו
שום קצוץ 4 שיניים
מלח,פלפל, כורכום.
למרק
עלי סלרי קצוצים חצי כוס
עלי מנגולד - 2 חבילות קצוץ ללא ה"לבן"
שום 5 שיניים קצוץ.
לימון בשפע !! שמתי מיץ מ5 לימונים
מלח פלפל כורכום כף א. מרק עוף.
לטגן את הבצל להוסיף את הבשר ולטגן מעט עד שמחליף צבע. לתבל.
למלא את הקובות.
למרק:
לשים בסיר מים ולהוסיף את כל החומרים לבשל כחצי שעה. להוסיף את הקובות ולהמשיך
לבשל כ40 דקות, כדאי לטעום אם צריך לבשל עוד מעט.
יצאו לי 32 קובות.
מאת רננות :
השבמחקזה נראה כל כך טוב דורית !
וזה עוד דבר שאף פעם לא היה לי את האומץ
ללמוד ולהכין ( קובות בכלל ) ולפי טעימות זה דבר כה טעים ....
כל הכבוד על השפע הטוב בבלוג היפה שלך .
הי
השבמחקחסרות לי כמויות.
לא כולם מעיזים לבשל לפי העין....PLEASE