יום שני, 5 ביולי 2010

קובה חמוסטה





קובה חמוסטה - דורית


לקובה
סולת
מלח
מים כמה שצריך
לערבב ולהוסיף מים עד שנוצר בצק

להשאיר כמה דקות. הבצק מתקשה קצת.

מלית
בשר טחון
פטרוזליה
שום
מלח,פלפל, כורכום.

למרק
עלי סלרי קצוצים גס
עלי מנגולד - לא מצאתי אז שמתי תרד קפוא עלים כחצי קילו
שום
לימון בשפע !!
מלח פלפל כורכום כפית א. מרק עוף.

לשים בסיר מים ולהוסיף את כל החומרים לבשל כרבע שעה

בנתיים להכין את הקובות
לבשל כחצי שעה -40 דקות, אחרי חצי שעה כדאי לטעום אם צריך לבשל עוד מעט.


2 תגובות:

  1. מאת רננות :
    זה נראה כל כך טוב דורית !
    וזה עוד דבר שאף פעם לא היה לי את האומץ
    ללמוד ולהכין ( קובות בכלל ) ולפי טעימות זה דבר כה טעים ....
    כל הכבוד על השפע הטוב בבלוג היפה שלך .

    השבמחק
  2. הי
    חסרות לי כמויות.
    לא כולם מעיזים לבשל לפי העין....PLEASE

    השבמחק