יום שלישי, 5 באוקטובר 2010

עוגת התפוחים של קיצי



עוגת תפוחים של קיצי  - doritb


6 תפוחים גדולים קלופים וחתוכים לפלחים דקים
כפית גדושה קינמון
2 כפות סוכר
מערבבים הכול יחד ושמים בתחתית תבנית משומנת (26)  - אני - דורית הכנתי אותה בתבניות אינגליש קייק.
למעלה מפזרים 100 גרם צימוקים

בלילה:
1 כוס סוכר
1 כוס קמת תופח
1/2 כוס שמן
3 ביצים
מערבבים הכול ושופכים על התפוחים
אופים בתנור מחומם ל180 מעלות כ-40 דקות +-

כאשר העוגה מתקררת מפזרים למעלה אבקת סוכר

3 תגובות:

  1. היי דורית,

    באיזה גודל אינגליש קייק השתמשת?
    25 או 30? או האם השתמשת בחד פעמי?

    תודה. נראות ביתיות ומזמינות...

    השבמחק
  2. אני בדרך כלל משתמשת בקצרים יותר - נוח יותר להקפאה :) ויש פחות עוגה כשמוציאים :)
    אני לא זוכרת אם ב2 או ב3 סביר יותר שב-3 יחידות
    עשיתי אותה מזמן ובטח שאעשה אותה שוב בקרוב.

    השבמחק
  3. תודה דורית.

    (התל אביבית)

    השבמחק