איטריות עם אגוזים - דייוש לאשקה - מאכל הונגרי - doritb
לא תמיד צריך הרבה שורות במתכון, הרבה חומרים ושעות הכנה כדי שמנה תהיה מושלמת.
האטריות האלה מבית הורי הם מנה נהדרת, מנחמת וקלה.
איטריות שטוחות כל שהן
מבשלים את האיטריות.
שמים בסיר מעט שמן מחזירים לאש. מערבבים כדי שהשמן יגיע לכל האטריות
מפזרים מעל כל מנה 2-3 כפות גדושות אגוזים טחונים וכף אבקת סוכר.
אפשר להכין את המנה במקום עם אגוזים עם פרג טחון. טעים ביותר
המנה עם פרג נקראת - מאקוש לאשקה :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה