לפי מתכון של רות סירקין, שהביא baronm10 לפורום אוכל ynet והפך את המתכון ללהיט.
מעט שמן,
קילו - קילו מאתיים פילה מדומה - פורסים את הבשר לפרוסות עבות או חותכים לקוביות.
3-4 חלקי עוף
500 ג' בצל - קוצצים דק - אפשר במעבד מזון.
2 כפות קמח
1 כף סוכר חום
1 כף חומץ
2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל
2 גזרים - מגורדים גס
1 שורש פטרוזליה מגורד גס
6 שיני שום
1 בקבוק בירה לבנה (330 מל')
1 כוס מרק - או כף מרק וכוס מים
2 כפות פטרו' קצוצה
שמים 2 כפות שמן בסיר כבד (שניתן לשים בתנור) מטגנים את הבשר ל"סגירה" מוציאים מהסיר.
באותו סיר מטגנים את הבצל להזהבה מוסיפים את הגזר ושורש הפטרוזליה וממשיכים לטגן מעט עוד 2-3 דקות
מוסיפים את הקמח , מרק העוף ומערבבים היטב. מוסיפים את הבשר, תבלינים , שום, פטרוזליה ואת הבירה.
מבשלים שעה מוסיפים את חלקי העוף לאלה שלא אוהבים בשר (אני) ומכניסים לתנור לכמה שעות עד הארוחה.
מידי פעם לבדוק שנישארו עדיין נוזלים.
ניתן להמשיך לבשל על אש קטנה על הגז.
חום התנור 160-170 מעלות.
אצלי כאמור אין התלהבות מהבקר הזה.
השבמחקוהערה קטנה אם את יכולה לסדר את הצבעים בתמונה הראשונה, כי יצאו קצת סגולים זה יהיה נפלא
ותודה שתקנת ואפשר להשאיר הערות
תודה פנינוש על ההתמדה, לגבי הצבע של התמונה אני לא כל כך יודעת איך לשנות אבל אנסה:)
השבמחק