קובה חמוסטה "בלוף" :) - צימחוני - doritb
לקובה
300 גר' סולת
קורט מלח
מים כמה ש"לוקח" להתחיל מחצי כוס.
לערבב ולהוסיף מים עד שנוצר בצק
להשאיר כמה דקות. עד שהבצק מתקשה קצת.
למרק
עלי סלרי קצוצים גס
חבילת עלי תרד קפואים (לא תרד טחון!!)
2 שיני שום
מיץ מ-2 לימונים גדולים ועסיסיים.
מלח
חצי כפית פלפל
חצי כפית כורכום
כף א. מרק עוף.
לשים בסיר מים ולהוסיף את כל החומרים להרתיח ולבשל כרבע שעה
להכין מהבצק שנוצר מהסולת גליל עבה חותכים פרוסות מהגליל בעובי חצי ס"מ ומכניסים למרק הרותח
מבשלים כחצי שעה עד שמתרכך.
טועמים את ה"כופתאות" אם זה מבושל אם יש צורך ממשיכים לבשל עוד כמה דקות.
יצא ממש גרוע.
השבמחקהמרק סביר, קצת תפל אבל אכיל. הכופתאות לא התרככו כמעט גם לאחר בישול של יותר משעה, וגם הטעם שלהן היה סתמי. כנראה שקובה בלי מילוי לא באמת עובד. חבל.
מצטערת לשמוע, אולי תוספי תבלינים לטעמך?
השבמחקאני אהבתי ולכן שיתפתי.