קולרבי ממולא – doritb
לפי מתכון של אמא שלי
למלית
חצי קילו חזה עוף טחון
3-4 כפות נבט חיטה
כוס אורז בסמטי מלא – 3/4 לעיסה ו1/4 לשים בתוך התבשיל לעבות אותו.
1 ביצה
מלח
פלפל
8 קולרבי גדולים מאוד חצויים
בצל גדול – קצוץ דק. – חצי לתערובת הבשר חצי לתבשיל.
מלח
פלפל שחור
כף אבקת מרק עוף - אני לא מוסיפה
3 לימונים גדולים סחוטים
כפית סוכר
חופן נדיבה של פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן קנולה
להשרות את האורז לשעה.
לחצות את הקולרבים ולהוציא עם כף פריזאית את הפנים להשאיר דפנות בעובי חצי ס"מ.
לטגן את מחצית הבצל לכבות את האש .להוסיף 1/4 כוס אורז ואת העיגולים שהוצאנו מהקולרבי.
להכין עיסה מחומרי המלית ולמלא את הקולורבי.
להרתיח מים. לסדר את הממולאים בסיר על הבצל,העיגולים ורבע כוס האורז להוסיף מים
עד כדי כיסוי הממולאים. להוסיף תבלינים ופטרוזליה.
לבשל כשעה.
קולרבי נשמע מעניין.
השבמחקמוכרחה לציין שבפעם היחידה שהכנתי ממולאים עם אורז מלא לא כל כך אהבתי את התוצאה