יום רביעי, 27 באוקטובר 2010

מוסקה הגירסה השפויה :)









מוסקה - doritb
הגירסה הבריאה :)

חצי קילו בשר טחון - מעורב עם חזה עוף
ביצה
מלח, פלפל, פפריקה שום.
2 כפות פירורי לחם

מערבבים היטב

2 חצילים מאורכים פרוסים לעיגולים.
שמים בין כל 2 עיגולים כף תערובת בשר
מניחים על תבנית נייר אפיה, מרססים אותו עם שמן
מניחים את ה"סנדביצים" בתבנית ומרססים גם אותם
אופים כחצי שעה 200 מעלות אחרי 20 דקות הופכים את הסנדביצים.
מעבירים את התנור למצב גריל את התבנית שמים במדף העליון כדי שיהיה קרוב לגוף החימום
ומזהיבים את הסנדביצים אם יש צורך משני הצדדים.

לרוטב
5 שיני שום פרוסים
2 כופסאות רסק קטנות
מלח, פלפל, פפריקה.
כוס מים
2 כפות שמן.

מערבבים את הרסק, התבלינים, השמן והמים מסדרים את החצילים בסיר שטוח שופכים את הרוטב על החצילים.
מבשלים/אופים כחצי שעה  מפזרים את שיני השום מעל ומבשלים/אופים עוד כ-10 דקות.



2 תגובות:

  1. שלום רב,
    האם את מטפלת בחצילים קודם לכן להוצאת המרירות ? אם כן, כיצד ?
    בתודה מראש !

    השבמחק
  2. שלום גם לך,
    אני לא מטפלת בחצילים מראש. המרירות גם אם יש לא מפריעה לי :)

    השבמחק