יום חמישי, 28 באוקטובר 2010

חזה עוף ממולא בפפריקש פיטריות -

 


 
חזה עוף ממולא בפפריקש פיטריות - doritb



מכינים את פפריקש הפטריות :
1 בצל גדול
1 סלסילות פטריות שמפיניון
כף פפריקה מתוקה
רבע כפית רסק פלפלים הונגרי או פפריקה חריפה
רבע כפית פלפל שחור
מלח
4-5 שיני שום כתושות/מגורדות
הכנה
קוצצים את הפיטריות והבצל דק
מטגנים את הבצל עד הזהבה
מוסיפים את הפפריקה
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן
מוסיפים את התבלינים פרט למלח ולשום
מקפיצים כמה דקות

מוסיפים את המלח והשום אחרי דקה מכבים את האש מקררים מעט.

מכינים פרוסות עוף שיהיו נוחים למילוי גילגול, דקים במיוחד/חבוטים :) או חתוכים דק.
שמים במרכז כל חתיכה כף גדושה מהמלית מגלגלים בעדינות תוקעים קיסם במקום החיבור
עוטפים בביצה (חוזרים על התבלינים שבמלית) ובפירורי לחם.

מרפדים תבנית בנייר אפיה, מורחים בשמן זית. מניחים את הממולאים מרססים בשמן זית מעל ואופים 190 מעלות
רבע שעה, הופכים ואופים עד להזהבה.

בתמונה הממולאים מטוגנים. אולם כבר זמן רב אני אופה אותם וזה ממש לא נופל בטעמם הנפלא!!!!
להזכיר לאוכלים שיש קיסם !!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה