התמונה מטושטשת/גרועה אבל הטעם גן עדן - קינוח ערמונים מאותה עיסה
מעל תותים מבושלים בסוכר מעל קצפת
רולדת קרם ערמונים - doritb
עוגה נהדרת מהמטבח ההונגרי
מכינים רולדה ואופים. מגלגלים אותה בתוך מגבת מטבח ומקררים מעט
בנתיים מכינים את קרם הערמונים
קרם ערמונים
750 גר' ערמונים מקולפים – נטו
מבשלים ב-2 כוסות חלב עד ריכוך
מבשלים בסיר נפרד כוס סוכר עם רבע כוס מים לסירופ ומוסיפים את הערמונים כולל החלב שנשאר בסיר.מבשלים כרבע שעה
משאירים את הסיר סגור עד קירור הערמונים.
מוסיפים 1 כף תמצית וניל ו-2 כפות רום.
טוחנים במג'ימיקס.
מקציפים שמנת מתוקה ומערבבים עם הערמונים הטחונים.
פותחים בזהירות את הרולדה מרטיבים את הרולדה בכוס תה חזק מ2 שקיות תמצית וניל ו2-3 כפות סוכר.
הציפוי
מכינים גנאש מ200 גר' שוקולד מריר ושמנת מתוקה.
או לחילופין ממיסים בבאן מארי 200 גר' שוקולד מאיכות גבוהה מוסיפים קצת שמן לברק ולשמירה מהתקרשות יתר
מורחים על העוגה.
אוי אוי אוי כמה שזה נראה שחיתותי וטעים כמה...
השבמחק