יום ראשון, 6 במרץ 2011

צלי עוף עם ירקות ויין









צלי עוף עם ירקות ויין - doritb

4 שוקיים 4 ירכיים 8 כנפיים - ללא עור!!
1 בצל גדול
2 עגבניות בשלות
1 גמבה גדולה
פפריקה מתוקה - כף
פפריקה מעושנת - כף
פלפל שחור - לפי הטעם
מלח - לפי הטעם
חצי ראש שום
כף שמן
חצי בקבוק יין אדום יבש

לחתוך לקוביות את הירקות.
לטגן את הבצל עד כדי הזהבה. להוסיף לסיר את חלקי העוף לטגנם שתי דקות להוסיף מעל את העגבניה, והגמבה.
לשים את התבלינים ואת השום (פרוס) לבשל על אש קטנה כשעה. להוסיף מים אם יש צורך. כל פעם מעט מים.
לפרוס 5 תפוחי אדמה בינוניים לשים מעל הבשר לבשל עוד כחצי שעה (עד שתפוחי האדמה תיתרככו).
מצויין גם עם פתיתים או אורז.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה