יום שלישי, 5 באפריל 2011

ירקות מוקפצים עם איטריות אורז







ירקות מוקפצים עם איטריות אורז- doritb

בצל בינוני
חצי כרובית
חצי קילו כרוב
1 גמבה גדולה
2 בטטות קטנות
2 קישואים
4שיני שום
חבילת נבטי חמניה
חבילת איטריות אורז
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
כף סלאן
כף רכז רימונים
2 כפות רוטב צ'ילי חריף
חצי כוס רוטב סויה אמיתי
מלח
פלפל
כף קורנפלור

אופן הכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים ב2 כפות שמן זית. בנתיים מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים שוטפים ומיבשים, מוסיפים למחבת, ומטגנים עם הבצל. חותכים את הבטטה לקוביות קטנות מוסיפים למחבת. מטגנים כמה דקות ומוסיפים את הכרוב.
ממשיכים לערבב ולטגן עוד שלוש ארבע דקות ומוציאים מהמחבת לקערה. מוסיפים למחבת 2 כפות שמן חותכים את הגמבה והקישואים ומטגנים יחד דקות ספורות.
בנתיים מבשלים את איטריות הכוסמין 4-5 דקות ומסננים.
מוסיפים למחבת עם הגמבה והקישואים את הירקות שטיגנו קודם מערבבים היטב מערבבים את חומרי הרוטב התבלינים והקורנפלור ושופכים על הירקות.
קוצצים 4 שיני שום ומוסיפים תוך כדי עירבוב. מוסיפים את ניבטי החמניה ואת האיטריות מערבבים היטב מתקנים תיבול ומכבים את האש.

3 תגובות:

  1. אוי אני כזו מפגרת הייתי היום בעדן ושכחתי לבדוק אם יש אטריות כוסמין.
    עכשיו יחכה לחודש הבא, אם לא אשכח עד אז

    השבמחק
  2. היי, דורית
    ניסיתי שוב להצטרף לרשימת התפוצה שלך, נתתי שוב את אותו אימייל והוא מודיע לי שכבר קיים המייל הזה.
    מה עושים?

    השבמחק
  3. דורית, שכחתי לציין שזאת אני, תקווה....

    השבמחק