מג'דרה מאורז מלא ועדשים שחורות -doritb
שלושת ריבעי כוס עדשים
2 כוסות אורז מלא
1 בצל גדול
3 כפות שמן קנולה.
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, שום, 2 כפיות שורש כורכום מגורד
להשרות את האורז לכמה שעות או לילה.
לבשל את העדשים להוסיף מים עד כדי כיסוי כ-20 דקות להוסיף מים אם יש צורך.
להוסיף את האורז +2 כוסות מים רותחים, להוסיף את התבלינים
בינתיים לטגן את הבצל עד הזהבה
מבשלים את האורז עם העדשים עד שהמים מתאדים/נספגים לחלוטין מכבים את האש ומשאירים כ-10 דקות מכוסה.
לערבב את הבצל (עם השמן) עם האורז והעדשים
דורית היקרה
השבמחקאני אישית מאוד אוהב את המאכל הזה המג'דרה.
משום מה, בני ביתי הפולנים לא כל כך מתחברים לדבר. מבחינתי זה קצת עצוב כי החיבור בין האורז והעדשים הוא פשוט מדהים!
אישית, אני מאוד אוהב ומתחבר לזה,
בפועל המציאות טיפה מקשה על הבחירה במאכל הזה בביתי וזה חבל לי....
המתכון אגב, נראה לי פיגוז אמיתי!
תודה רבה :)