יום שלישי, 5 ביולי 2011

מג'דרה בורגול ועדשים ירוקות


מוג'דרה בורגול ועדשים ירוקות - doritb

כוס עדשים ירוקים מושרים לשעתיים
כוס בורגול גס
4 כוסות מים
2-3 כפות שמן
בצל גדול מאוד קצוץ דק 4 שיני שום מוגרדים
זעפרן - מספר שערות מושרות בחצי כוס מים
מלח
פלפל שחור
מרתיחים את העדשים עם המים ומבשלים עד שמתרככים. מוסיפים את התבלינים.

בנתיים מטגנים את הבצל ב-2 כפות שמן כשהבצל מוזהב להוסיף את השום ולכבות מיד את האש.

מוסיפים את הבורגול וממשיכים לבשל עד שהמים נספגים מוסיפים את הבצל המטוגן+השום ומכבים את האש. משאירים מכוסה  לכמה דקות .

מערבבים "מאוררים" את המוג'דרה בעזרת 2 מזלגות.

3 תגובות:

  1. מתכון מאד מאד דומה לשלי, מעדיפה מג'דרה בורגול על מג'דרה מאורז כל יום

    השבמחק
  2. הי הי דורית ...איזה יופי של בלוג נהיתי רעב!
    מה שלומך?
    דוד לבנון
    054 7356351

    השבמחק
  3. הייייי, תודה על המחמאות, איפה אתה?????

    השבמחק