חצילים עם טחינה - doritb
בוחרים חצילים קלים בינוניים בגודלם
אפשרות 1. אופים בתנור על אופציית גריל כמה שיותר קרוב לגוף החימום- הופכים כל רבע שעה את החציל
שהחציל עשוי מכל הכיוונים ומבפנים.
אפשרות 2 הטעימה ביותר לדעתי - צולים על המנגל כמה דקות מכל צד.
אפשרות 3 טעימה אך מלכלכת - צולים על הגז בבית כמה דקות בכל צד/איזור של החציל.
מכינים ממרח טחינה מ250 גר' טחינה - מערבבים היטב טחינה גולמית ומוסיפים לה מים קרים כל פעם מעט ומערבבים עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.
מוספים מיץ מ- 2 לימונים ,
מגרדים על פומפיה דקה 4 שיני שום ומוסיפים,
רבע כפית פלפל שחור ומעט מלח לפי הטעם.
אחרי כשעה טועמים ומוסיפים תבלינים/שום/לימון/מים אם יש צורך.
מכינים את החצלים בתמונות יש מספר אפשריות הגשה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה