האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום שלישי, 19 ביולי 2011

סלט מטבוחה / סלט אקוצ'ה ( עגבניות )



סלט מטבוחה - סלט אקוצ'ה ( עגבניות ) - doritb

3 קג' עגבניות

ראש שום גדול
4 כפות שמן זית
כפית מלח
פלפל שחור
פפריקה כפית גדושה
פפריקה חריפה כפית שטוחה

קולפים את העגבניות חותכים לקוביות גדולות (עגבניה גדולה ל-8 חלקים). שמים בסיר עם השמן והמלח לבשל כשעה על אש קטנה ואז להוסיף את התבלינים ולבשל עוד שעה לפחות ברבע שעה האחרונה לבישול להוסיף את שיני השום קלופות וקצוצות.

זמן הבישול תלוי בכמות הנוזלים שיש בעגבניות.
אני מקפיאה בקופסאות קטנות.
טעים לנגב כסלט, טעים באוכל כתבלין

ממליצה מאוד למרוח לחם שיפון כבד ודחוס, בשכבה נאה ומעל לחתוך מעט גבינה מלוחה... יאאמי!!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה