האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום שלישי, 27 בספטמבר 2011

עוף ובטטה בחמאת בוטנים






  

עוף ובטטה בחמאת בוטנים - doritb
לפי מתכון מספר העוף הגדול - עם שינויים שלי

חומרים
כ-12 שוקי עוף ללא עור
4 בטטות גדולות או 5 קטנות


6שיני שום כתושות
8 כפות גדושות חמאת בוטנים
4 כפות דבש
כוס יין אדום יבש
6 כפות רוטב סויה
5 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח פלפל שחור

הכנה:

לערבב את כל החומרים, לשים את שוקי העוף להשריה לכמה שעות (אפשר להכין יום קודם)

לחתוך את הבטטה (אם היא טריה אפשר עם הקליפה) לאורכה ל4 או 8 תלוי בגודל הבטטה.
לחמם תנור ל180 מעלות,

להעביר את העוף עם הרוטב לתבנית אפיה שאפשר להגיש בה לאפות את העוף כחצי שעה.

להוסיף את חתיכות הבטטה לתבנית העוף ולהמשיך לאפות כשעה.

יש לשים לב !

מידי פעם כדאי לבדוק אם נשארו נוזלים אם לא יש להוסיף מעט מים.

זמן האפיה תלוי בגודל הבטטות יתכן ואחרי 3/4 שעה של אפיה הבטטות כבר מוכנות.



תגובה 1: