חצי/שלושת ריבעי שקית שעועית צהובה.
2 תפוחי אדמה בינוניים
חבילת פטרוזיליה של הסופר או חצי של השוק.
מלח פלפל
2 שמנת חמוצה
מבשלים את הכל חוץ מהשמנת עד ריכוך. סוחטים את הפטרוזליה למרק וזורקים.
בקערה נפרדת מערבבים את השמנת עם מעט מים קרים. מתחילים להוסיף לשמנת תוך כדי עירבוב את הנוזלים של המרק להשוואת טמפרטורה. כשהשמנת עם המוזלים מספיק חמחם מעבירים את זה לסיר המרק. מערבבים היטב. מקררים טועמים אם צריך מוסיפים מלח או/ופלפל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה