חמוצים בחומץ
מרתיחה מים וחומץ לכול כוס מים כוס חומץ.
לכל כוס נוזל כפית גדושה מלח. בסוף מעט פלפל שחור.
בנתיים חותכים ירקות אני מכינה בדרכ ממלפפונים וגמבה.
לפעמים מוסיפה כורכום או תבלין לחמוצים לא תמיד.
אפשר להוסיף קצת סוכר וזה יהיה הצלמדה ההונגרי.
אפשר כל ירק כרובית, גזר כרוב.
אם זה ירק קשה כמו גזר שמים אותו בסיר כשעדיין הוא על האש ונותנים רתיחה של דקה. למלפפונים וגמבה מורידים מהגז ושמים את הירק.
נותנים לזה להתקרר למחרת אוכלים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה