האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום חמישי, 18 באפריל 2024

פפריקש קציצות

 



פפריקש קציצות

לרוטב

בצל גדול מגורד על פומפיה

כף גדושה מאוד פפריקה הונגרית מתוקה

כפית רסק פפריקה חריפה 

או פפריקה חריפה רגילה לפי הטעם

פלפל ירוק או גמבה חתוכה לריבועים קטנטנים

עגבניה גדולה חתוכה לריבועים קטנטנים

2 כפיות שום טרי כתוש

מלח לפי הטעם

פלפל שחור לפי הטעם.


הכנה

לטגן בשמן את הבצל כשמשחים להוסיף את הפלפל

והעגבניה לטגן ביחד כמה דקות להוסיף תבלינים

להוסיף מים להרתיח ואז להכניס את הקציצות


לקציצות

חצי קילו בקר טחון

2 ביצים

בצל בינוני מגורד על פומפיה

פפריקה הונגרית מתוקה

כפית רסק פפריקה חריפה "פישטה"

או פפריקה חריפה

2 כפיות שום טרי כתוש

מלח לפי הטעם

פלפל שחור לפי הטעם

לערבב היטב את הבשר להוסיף פרורי לחם או קמח מצה. לכדרר לכדורים קטנים ולהכניס לרוטב הרותח. 

מי שלא אוהב חריף לותר על ה"פישטה"

להכין נוקד/רלי בנפרד.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה