יום חמישי, 2 בספטמבר 2010

פטריות מטוגנות







פטריות מטוגנות - doritb
לא צריך "הרבה שורות" במתכון כדי שהוא יהיה טעים :)  נהדר לאירוח וארוחה מפנקת.

סלסלת פטריות שמפיניון טריות ככל שניתן
ביצה
פירורי לחם
מלח פלפל פפריקה.

מערבבים את הביצה עם התבלינים טובלים את הפטריות, מעבירים את הפטריות לקערה עם פירורי הלחם
ומטגנים בשמן עמוק. עד להזהבה. או לרסס בשמן ולאפות על חום גבוהה 200 מעלות עד הזהבה

לרוטב
יוגורט/שמנת
2 מלפפונים חמוצים - מגורדים דק דק.
מלח
פלפל בשפע
לערבב .


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה