עוגת גבינה אפויה - מתכון של אמא של מירב מפורום אוכל ynet
המלצה חמה - doritb
עוד על העוגה של אמא של מירב
750 גר' גבינה לבנה 5%-דורית שמה 3%
חבילה אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
¾ כוס סוכר
5 חלמונים
2 סוכר וניל
מערבבים הכל ביחד בקערה גדולה
מקציפים:
5 חלבונים
¼ כוס סוכר בהדרגה
מכינים קצף נוקשה ומוסיפים אותו לתערובת הגבינה. מערבבים בעדינות (עוטפים את הגבינה עם הקצף)
מעבירים את התערובת לתבנית עגולה (26) עם נייר פרגמנט/אפיה
מכניסים את העוגה לתנור קר מדליקים את התנור לטמפ' של 150 מעלות ואופים שעה.
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו להתקרר.
שידרוג שכולם אהבו מאוד
להקציף שמנת מתוקה + פודינג בטעם אגוזים עם חתיכות אגוזים + שלושת רבעי כוס חלב
להקציף לקצפת קשה למרוח על העוגה הקרה ולשים לכמה שעות במקרר
אצלי לא התלהבו ממנה בשנה שעברה
השבמחק